Idag har hela byggen , och kranbilen varit uppe i fjällen igen och monterat ett huset på plattan , kranbilen rullade sedan vidare mot klippen och lossade en liten stuga , i morron blir det transport av en jakt koja upp till Fredrika. Sen bär det nog av söderut med en båt, Har du något som ska söderut Ring kranbilen direkt 0702 10 19 00 Chaufför Fredrik Pada

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idag har hela byggen , och kranbilen varit uppe i fjällen igen och monterat ett huset på plattan , kranbilen rullade sedan vidare mot klippen och lossade en liten stuga , i morron blir det transport av en jakt koja upp till Fredrika. Sen bär det nog av söderut med en båt, Har du något som ska söderut Ring kranbilen direkt 0702 10 19 00 Chaufför Fredrik Pada

  1. Pelle skriver:

    Vilken fin verksamhet ni har. Tuffa jobb, raka besked, ärliga samarbeten med alla parter, i alla lägen, stort!
    Jag är klart imponerad över er verksamhet samt värdegrund.
    Lycka till med allt!!

    /Pelle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s