Hej på er,, och god fortsättning på de nya året ! så där på sista dan 2011 så fick vi hem en kompis till (kalle kranbil ) så nu står den också i verkstan för ombyggnad , hoppas vara i trafik i slutet på V2 om allt går som det ska, återkommer snart med lite bilder .Tänkte jag skulle dela med mej av några mail som kommer in från hela värden , det är helt otroligt hur detta nätverk fungerar ! This is very intriguing, You are a quite skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to looking for far more of your wonderful post. Also, I’ve shared your internet web site in my social networks! / Diane,,,,,Greetings! I’ve been following your blog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to say keep up the good work! // G

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s