Nu är aluminium balkarna på plats,vi provade också att montera på flaket i eftermiddag, för att testa och passa in bredlast skyltar mm, en rätt så kall Fiat-Hitachi fick rycka in och göra ett lyft :-) hoppas att vi har lite mera delar i morron, i morron blir det en sväng in på colorama och bryta färgen lite mörkare, nu börjar det närma sig, tidsplanen håller om vi bara får dom delar som vi har beställt.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s