Kapellet på de nya släpet är bort plockat. En snabb genomgång och sedan åkte den i torsdags iväg på besiktning. 2 st reflexer som var spruckna, det blev resultatet :-) Nu är det lite div fix och så lite färg som fattas. Sen är den klar för arbete. Idag har vi bytt parkeringsbroms banden på följebilen, besiktningstid 13.10 så får vi se hur det går. Snart har vi besiktat hela maskinparken, några personbils släpvagnar kvar.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s