Kranbilen har varit ute och snurrat lite, lyft lite bodar och en bastustuga. Nu är sopen och bladet undan ställt för i år och lyften åter till 3D Umeå. Nu står kranbilen redo för en sväng ner till Skåne, så behöver ni ha hem något från södra Sverige så är den på väg upp, ons, alt tors, så slå en signal 070 2213697. Här kommer några bilder bland annat från berghem där byggen har varit och gjort trappnedfarter åt Lööve balkong.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s