Vi landade i Linköping med cigarr båten på tisdag kväll. Av en ren slump så ringde en gammal kompis Henke från Kungshamn www.ght.nu. Då visade de sig att han också var i Lidköping, ja tror det var nog 10 -12 år sedan som vi körde i lag första gången, vi körde hus upp en bit ovan för Oslo tror jag, då hade Henke kranbil och jag hade ett jumbotrailer ekipage, så de blev en panna kaffe och lite surr, trevligt att träffa gamla kompisar. Vi vände hemmåt , plockade upp båt och båtvagnar, från Stockholm landade i Umeå på torsdag kväll, så lite ärenden och en stugflytt han vi med idag. Norrtransport.se utökade i veckan flottan med en till kranbil, en Volvo FH13 med en 72 tons kran, åter kommer lite senare med lite bilder på de nya åket. Ha en trevlig helg alla där ute och njut av värmen ! :-)

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s