En varm måndag kväll så lossade jag och Göran några fina bodar från Max modul, till Nicklas med crew på LM,s Maskin-uthyrning i Stenkullen ( Göteborg) lika trevligt som vanligt att komma ner och träffa trevligt folk :-) de blev både 6.30 kaffe och 9.00 kaffe ! innan vi kom på rull. Kranbilen lastade fullt lass med ställnings material norrut. Lill Scanian lastade och lossade sig upp mot Stockholm och Jämtland för att bli slut loss i Norrbotten. Nu ska vi lyfta köra lite stugor, mm runt Umeå tors/ fre avslutar med en sväng upp till Lövånger, sen blir det kanske helg ? Nu under den hära månaden som kommer så får vi förstärkning med två nya duktiga medarbetare som har nära till skratt :-) de ska bli trevligt, passar bra hos Norrtransport.se,,,( vi gör de vi tycker är roligt ! :-)

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s