Har tyvärr haft lite strul med datorn i bilen så det , har blivit lite dåligt med uppdateringar, men nu sitter det en samsung surfplatta på försök i en av kranbilarna, så det kommer att sitta en i varje bil inom kort, vi rullade i gång Monster trucken i veckan som va för första gången, åkte ner till Skåne och lossade lite bodar. Lite problem med luft fjädringen på den oranga, och några pungteringar på släpet, men förutom de så gick allt bara bra, det är lätt så att det kan rulla på en lång tid utan några större störningar, sedan när de börjar då kommer dom på rad. Men men vi lastade oss så småningom, någon dag sen men i alla fall hemåt, här är en bild när det är dax för en liten rast med kaffe och go bulla ! :-) sedan så på torsdag kväll så han Göran upp mej i Hudigsvall. Nu på måndag så snurrar en av kranbilarn i Umeå, Scanian går upp till Rusksele och lossar, lastar upp en bred transport och kommer ner till kusten, där kranbilen över och går söderut (Småland) med följebil. Monster Trucken lastar upp och går mot Göteborg, så det blir fullt ös som vanligt till veckan.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s