Vi rullade med kranbilen och följebilen ner till Laholm med en lite bred vägtrumma, Träffade en riktigt skön farbror ( Boris ) som guidade in oss sent på kvällen. Lastade lite i blekinge (Karlskrona) området och åkte norrut igen, Monsterbilen lossade i Göteborg , lastade bland annat en staty , som vi senare lastade över på den oranga bilen och ställde ut i Näsåker ( Sollefteå) Nu är bilarna smorda och tvättade och servade och står redo för en ny vecka. Lill Scanian och oranga kranbilen åker över till Finland och hämtar hem en maskin tillsammans med Sjöströms Åkeri , som ska till Huddigsvall. Silver monstret går Stockholm och Skåne. Och följebilen rullar mot Piteå i morronbitti. Så ny vecka nya möjligheter :-)

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s