Savolinna sydvästra Findland, några mil från den ryska gränsen, lastade vi en slip maskin tillsammans med Sjöströms åkeri i Huddiksvall, vi fick äran att åka två vändor med party färjan RG Line( Umeå-Wasa) :-) lossade i Iggesund och drog norrut med några bodar till boden, Silver Monstret , tråcklade sig genom Sverige, lossade Tomelilla, och lastade div och rullade hem igen, och är åter på rull mot Göteborg ( Tisdag) Den oranga kranbilen lossar Umeå på måndag morron och åker norrut en sväng , för att vända hem igen inför besiktningar av båda maskin släpen under veckan. Scanian står hemma tillsvidare, Söndag fick vi ut på ett litet special uppdrag. Lunström Juniorer har projekt på skolan starta företag,( Lundströms Cafe & kiosk) så det blev lyft och transport av en mässboden som dom har hyrt :-) och ska ha fika/ godis försäljning i, Lördagen den 6 Oktober, så då är ni välkommen till Hörnsjö nere vid kvarnforsen ( där allting händer) :-) och ta en fika och kanske köpa lite godis.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s