Under veckan så har bilarna varit söderut , Silver monstret och Scanian lossade i Stockholm, orang,,kranbilen lossade i Borlänge, lastade fullt lass väghyvel och gick norrut , en av bilarna gick en sväng till Göteborg och tillbaka till Stockholm, va på ett litet special uppdrag i Kväll , lyfte in en bod under skärmtaket vi Max i Umeå, med några centimeter tillgodo, åt Kalles bud och transport. Ett släp står på Bromsservice för släckning av några 2:or efter besiktningen i förra veckan, sen så lastar vi upp för Stockholm och balkong kapning utanför Uppsala till veckan.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s