Åter efter en sväng söderut, Tack för kaffet och tröjan Nicklas på LM:s maskin i Stenkullen Göteborg alltid lika trevligt och träffas :-) vände om i Skurup och rullade mot Mockfjärd till Kalle med fru,, ja får tacka för go fikat vi skulle nog ha kunnat sitta och surra hela kvällen ! :-) lossade en Fl6,a och lastade en Fl6,a som skulle upp till Umeå. Fredag så körde vi lite Cramo grejer, åkte hem på garaget och lastade upp väggar och takstolar inför dagens montering, då kör norrtransport/ bygg igång och reser en maskinhall, nu står stommen uppe, de blir nya tag till veckan med tak och väggplåt. . Ha en trevlig helg där ute ! :-)

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s