Hej alla! efter att vi tog jul och nyårsledigt med god mat och dryck,, så har vi haft lite trassel med hemsidan som ni kanske har märkt så var det ett tag sedan vi uppdaterade sidan, så efter en släckning och omstart så hoppas jag att det ska fungera nu ! ja vi har i alla fall monterat på sopen och sopat lite efter första snön som kom, lite genomgång av maskinparken Besiktningar och rep, så är allt nu i ordning. Maskinhandeln är igång vi fick hem en fin Cat 924g som står inne på verkstan för en liten översyn. I morron rullar vi mot Stockholm, det kan bli en liten avstickare till Arvika /Karlstad för ett litet trevligt möte. Sen tillbaks till Stockholm och lasta några bodar och vänder norrut i slutet av veckan.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s