Ja efter att jag haft ett uppehåll med bloggandet så tänkte jag så smått börja köra igång igen, så för er gamla som nya besökare här hos oss nu kommer det lite uppdataeringar.

Maskin handeln , kryper lite smått vi har lite bilar och maskiner till salu , fast det är ganska lugn , det känns som alla går och väntar, hur ska de bli , vänder det snart , ? eller ska vi hålla inne med investeringarna  lite, vi nöter på dom grejer vi har tills vi känner att det har nått botten, det är lite så som marknaden känns för tillfället.

Kranbilen rullar runt och monterar stugor och lyfter och transporterar lite av varje.  Maskin bilen rullar också på bra,efter semester ock älg jakts vecka så  är det full fart .

vi drar under dom närmsta veckorn igång med trädfällningen med kranbilen, ska försöka så snart vi kapar lägga in lite bilder 🙂

Följe bilen mb Sprinter är  på lack hos Alexsandra ( Nyåkers plåt och bilservice) sen ska den i i verkstan för ombyggnad invändigt.

Tidigar under försommaren så byggde vi en husbuss/ lastbil av en Scania 114 bussbygg volymskåp ! det kommer lite bilder på den också 🙂

Till vecka så drar vi söder ut med en bredtransport med båda bilarna , då får lill mercan aggera stand in  som följebil, tills bussen är klar.

Hej på er så länge !

Fredrik Lundström

BildBildBildBildBild Norrtransport ab

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s