Vi jobbar på med div lyft, transporter och trädfällning. Scanian drog nästan så långt norrut man kan komma och fick känna på lite kyla och snöstorm :-) kranbilen rullar runt här hemma, en liten bodetablering i byske, och en stuga från Håknäs träförädling till sikeå, har vi hunnit med i veckan. Nu monterar vi på sågutrustningen igen och drar till Ö-vik i morron och kapar träd resten av veckan. Ha de så bra de går där ute i regn och rusk ! En fördel med att vara ute i de vädret är att de är väldigt skönt när man sen får komma in i värmen ta på sig torra kläder och ta sig en varm kopp kaffe .

BildBildBildBildBildBildBild

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s