Norrtransport AB

Norrtransport AB drivs av mej Fredrik Lundström som har haft egen verksamhet sedan 1996, 2000 ombildade vi bolaget till Norrtransport (AB).

Under Norrtransport finns  olika grenar,  Norrtransport.se BYGG där vi i vår egen fabrik tillverkar  kundanpassade hus,  fritidshus, garage &  industrihus, som vi också åker ut och monterar.

Norrtransport.se CRANE med vår kranbil  monterar vi bland annat våra egna hus , men vi tar också på oss andra uppdrag , båttransporter , kundmonteringar , maskintransporter. Nu inför 2011 laddar vi på lite extra med en ny kranbil med en räckvidd på 38 meter upp och 35 meter i sida en 60 ton/meters kran.

Under Norrtransport AB har vi också en transportsida på nätet http://www.dintransport.se. En gods och transportförmedling på nätet , där kan du som vill få gods transporterat eller har plats över på ditt fordon lägga in en annons, det är en öppen sida och gratis att annonsera.

Som NYHET i vinter så lanserar vi taksopning med kranbilen , Vi försöker att minimera personer med sele och livlina uppe på taken , samtidigt som vi hjälper kunderna (fastighetsägarna ) till ett smidigt och ekonomiskt sätt att hålla taken fria från snö och is.

Vid större tak så lyfter vi ner snön med basker efter att vi lastad den uppe på taket , sedan lossas baskern enkelt och automatiskt av kranbils chauffören.

Norrtransport.se MASKINHANDEL http://www.blocket.se/norrtransport där hittar du vår butik på nätet, vi köper och säljer lastbilar och maskiner , vi tar också på oss försäljningsuppdrag från kund.

Fakta

Snö på tak

När temperaturen stiger, snön blir blötare och dessutom packas ihop av vinden blir den mycket tung, upp till 200-300 kilo per kubikmeter.

Varje decimeter snö på ett tak väger då 20-30 kilo per kvadratmeter och det innebär enorma påfrestningar på ett större tak. Särskilt om det är av en enklare konstruktion eller inte har så stor lutning. Dessutom blir snön tyngre ju längre tiden går, även om det inte snöar mer. Snön absorberar fukt som gör att densiteten ökar.

Källa: Länsförsäkringar

Annons