Grattis till Ann-charlotte nyberg ( Umeå) som var först med rätt svar, att det var till Jönköping vi var på väg ! :-) priset en special norrtransport mössa kommer både att göra dej snygg och varm, Grattis !

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Grattis till Ann-charlotte nyberg ( Umeå) som var först med rätt svar, att det var till Jönköping vi var på väg ! :-) priset en special norrtransport mössa kommer både att göra dej snygg och varm, Grattis !

  1. truckermorsan skriver:

    Tack tack!!! Väntar med spänning på mössan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s