Det blev jobb hela helgen för att få grejerna i ordning inför veckan, en kranbil gick till Stockholm redan Söndag morron, för att bli loss tidigt Måndag, åkte till Österbybruk där vi mötte upp med Lennart och Johan från Arnessons balkongsågning. Efter lite ställ tid så plockade vi ner ett antal balkonger innan dagen var slut. Viktor i silverbilen, lastade i första snön också till huvudbyn, blir loss någon gång under onsdagen, I Österbybruk så kapade vi vidare under tisdagen, tur att vi har proffs på plats, för det krävdes snabba beslut, att bland annat bygga vägar så det skulle hålla för kranbilen, så kapningen går ändå enligt plan, troligen så gör vi färdigt på Torsdag. Kör försiktigt där ute i snön !

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s